Tilbygning i Skanderborg eller resten af Midt- og Østjylland

Tilbygning til hus, sommerhus eller erhvervsbygning

Få den ekstra plads som du har brug for

Mangler du plads i dit hus, sommerhus eller i din erhvervsbygning, og kunne du tænke dig at få bygget ekstra kvadratmeter til den eksisterende bebyggelse? Så lad os hos Hansen & Knudsen varetage byggeprojektet.

Vi bygger tilbygning til hus, sommerhus og erhvervsbygning i blandt andet vores eget lokalområde omkring Skanderborg, men vi kører også gerne ud til tilbygningsopgaver i både Horsens, Aarhus og omegn. Du også velkommen til at høre mere om opbygning af træterrasse.

Hvilken tilbygning kunne du tænke dig?

En tilbygning er ikke bare en tilbygning. Der findes mange forskellige slags tilbygninger, og derfor gælder det om at finde ud af, hvilken tilbygning til hus som du kunne tænke dig. Skal den for eksempel rumme:

  • ​En entre?
  • ​En udestue?
  • ​En stue?
  • ​En garage?
  • ​Et ekstra værelse?
  • ​Et ekstra badeværelse?

Måske ønsker du at kombinere din tilbygning til hus med en ombygning eller en renovering i samme omgang. Der er mange forskellige muligheder, og vi står klar med kompetent rådgivning og vejledning, så vi sammen kan finde frem til den helt rigtige løsning for dig og din bygning.

Kontakt os

Mangler du svar på noget? Så tag kontakt til os. Vi svarer gerne på spørgsmål omkring din drømme-tilbygning, og vi har mange års erfaring med alt indenfor tømrer- og snedkerarbejde. Derfor kan vi rådgive og vejlede omkring muligheder og løsninger. Giv os et kald på: (+45) 51 51 91 17.

Kontakt os ved spørgsmål eller ​​hvis du ønsker et uforpligtende tilbud

Vores kompetencer spænder bredt og vi brænder for at hjælpe dig, hvorfor du altid er velkommen til at kontakte os for yderligere spørgsmål.

Med vores sammensatte team er vi dit eneste kontaktpunkt, hvilket gør det nemmere at kommunikere dine ønsker og behov til alle involverede parter fra start til slut: håndværkere, designere, ingeniører og arkitekter.

Vi udarbejder naturligvis også et uforpligtende tilbud på din opgave. Benyt blot vores formular her.

Hos Hansen Knudsen glæder vi os til at høre fra dig.

(+45) 51 51 91 17
info@hansen-knudsen.dk