Totalentreprise

Hovedentreprise og totalentreprise

Har du brug for hjælp fra en totalentreprenør?

Skal du have renoveret dit badeværelse, dit køkken, hele dit hus, eller skal du måske have bygget helt nyt? Hvis du har et større renoverings- eller byggeprojekt, så kan det på mange måder godt betale sig at få hele byggeriet varetaget i en totalentreprise, og det hjælper vi hos Hansen & Knudsen dig gerne med.

Vi er en alsidig og erfaren totalentreprenør, der arbejder med både hoved- og totalentrepriser for større og mindre bygherrer. Det kan for eksempel være i vores eget lokalområde omkring Skanderborg, men vi varetager også gerne opgaver for vores kunder i Aarhus, Horsens eller omegn. Du også velkommen til at høre mere om renovering af hus.

Hvilke opgaver kan vi varetage i en totalentreprise?

Der er mange forskellige opgaver, vi kan varetage i en totalentreprise eller en hovedentreprise. Det kan for eksempel være:

  • ​Nybyg
  • ​Renovering
  • ​Tilbygning

Hos os har du kun ét kontaktpunkt

Når du vælger os som din hoved- eller totalentreprenør, står vi klar med vores mangeårige erfaring og dygtige håndværkere, som altid sikrer, at vores arbejde bliver udført med kvaliteten i top.

Ved at vælge os og vores sammensatte team får du kun ét kontaktpunkt, hvilket har den store fordel for dig, at det bliver nemmere at kommunikere dine ønsker og behov til alle involvere i hele projektet. Det gælder lige fra håndværkere og designere til ingeniører og arkitekter.

Vi er også din sparringspartner fra start til slut under hele projekt- og udførelsesfasen, og vi sikrer dig dermed et samlet resultat.

Kontakt os og hør mere eller få beregnet en pris på en samlet løsning

Kunne du tænke dig at høre mere om dine muligheder og fordele ved at få hele din opgave varetaget i en hoved- eller totalentreprise? Har du nogle spørgsmål? Eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på dit bygge- eller renoveringsprojekt? Så kontakt os gerne allerede i dag.

Vi har mange års erfaring som totalentreprenør, og vi sikrer dig et veludført resultat i højeste kvalitet.

Kontakt os ved spørgsmål eller ​​hvis du ønsker et uforpligtende tilbud

Vores kompetencer spænder bredt og vi brænder for at hjælpe dig, hvorfor du altid er velkommen til at kontakte os for yderligere spørgsmål.

Med vores sammensatte team er vi dit eneste kontaktpunkt, hvilket gør det nemmere at kommunikere dine ønsker og behov til alle involverede parter fra start til slut: håndværkere, designere, ingeniører og arkitekter.

Vi udarbejder naturligvis også et uforpligtende tilbud på din opgave. Benyt blot vores formular her.

Hos Hansen Knudsen glæder vi os til at høre fra dig.

(+45) 51 51 91 17
info@hansen-knudsen.dk