Træterrasse i Skanderborg og resten af Øst- og Midtjylland

Opbygning af træterrasse ​i højeste kvalitet

Vi sikrer dig en solid og holdbar opbygning af træterrasse

Drømmer du om at få bygget en ny træterrasse i din have eller på din firmagrund? Når du skal have bygget en terrasse i træ, er det altid vigtigt at sikre, at kvaliteten af arbejdet er i orden. Ellers vil du ikke kunne få glæde af terrassen i ret mange år, før der begynder at gå råd og fugt i træet. Vi bygger holdbare træterrasser i hele Øst- og Midtjylland, herunder i Skanderborg, Århus og Herning.

Mange års erfaring

Hos Hansen Knudsen har vi mange års erfaring inden for tømrer- og snedkerfaget, og vi kan dermed sikre dig en solid og holdbar opbygning af din nye træterrasse, som du vil blive glad for i de næste mange år. Vi bygger terrasser i træ for både private husejere og erhvervskunder i Horsens, Aarhus, Skanderborg og omegn. Læs mere om vores services indenfor nybyggeri her.

5 gode grunde til at vælge os til dit terrasseprojekt

Der er mange gode grunde til, at du med fordel kan vælge at lade vores tømrerfirma bygge din nye terrasse i træ. Vi ønsker især at fremhæve følgende 5 gode grunde til at vælge os:

  • ​Vi sikrer dig en opbygning af træterrasse i højeste kvalitet
  • ​Vi har mange års erfaring inden for vores fag
  • ​Vi benytter os af dygtige håndværkere
  • ​Vi er din sparringspartner under hele projektet
  • ​Vi sikrer dig et tilfredsstillende resultat

Har du spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte os på (+45) 51 51 75 37 eller info@hansen-knudsen.dk. 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på træterrasse

Vores kompetencer spænder bredt, og vi brænder for at hjælpe dig, hvorfor du altid er velkommen til at kontakte os for yderligere spørgsmål til vores træterrasser.

Med vores sammensatte team er vi dit eneste kontaktpunkt, hvilket gør det nemmere at kommunikere dine ønsker og behov til alle involverede parter fra start til slut: håndværkere, designere, ingeniører og arkitekter.

Vi udarbejder naturligvis også et uforpligtende tilbud på din opgave. Benyt blot vores formular her.

Hos Hansen Knudsen glæder vi os til at høre fra dig.

(+45) 51 51 91 17
info@hansen-knudsen.dk