Hansen & Knudsen – Dit tømrerfirma i Skanderborg og Østjylland

Om Hansen & Knudsen tømrerfirma

Tømrerfirma med 16 års erfaring

Hos Hansen & Knudsen finder du et professionelt tømrerfirma i Skanderborg med fokus på kvalitet punktlighed og tillid. Vi blev stiftet i 2019 med en bred baggrundsviden og erfaring indenfor områder såsom tømrer, bygningskonstruktør og projektleder med en samlet 16 års erfaring indenfor byggebranchen.

Vi operer hovedsageligt i Øst- og Midtjylland og holder til i Skanderborg området, hvor vi har hovedkontor.

Vi bygger for private og erhverv

Vi har arbejdet på mange projekter med stor diversitet, både store og små projekter for henholdsvis private og erhvervskunder. Vi kan tilbyde mange services som blandt andet tømrer-murer- og snedkerarbejde. Vi kan også håndtere projektstyringen for en mere samlet løsning.

Vi sørger for alt i projektet – også kontakt til andre virksomheder

Vi har også etableret et netværk af samarbejdspartnere indenfor andre faggrupper så vi nemt kan hjælpe dig i mål med dit projekt, om det er den lille terrasse, en større renovering, til- eller ombygning, eller et helt nyt hus.

Har du spørgsmål?

Som dit kompetente tømrerfirma i Skanderborg og resten af Øst- og Midtjylland står vi klar til at besvare ethvert spørgsmål du måtte have. Giv os blot et kald på (+45) 51 51 91 17 eller send en mail  til info@hansen-knudsen.dk.

Kontakt os ved spørgsmål eller ​​hvis du ønsker et uforpligtende tilbud

Vores kompetencer som tømrerfirma spænder bredt og vi brænder for at hjælpe dig, hvorfor du altid er velkommen til at kontakte os for yderligere spørgsmål, hvadenten du bor i fx Skanderborg, Århus eller Horsens.

Vi er dit eneste kontaktpunkt

Med vores sammensatte team er vi dit eneste kontaktpunkt, hvilket gør det nemmere at kommunikere dine ønsker og behov til alle involverede parter fra start til slut: håndværkere, designere, ingeniører og arkitekter.

Vi udarbejder naturligvis også et uforpligtende tilbud på din opgave. Benyt blot vores formular her.

Hos Hansen Knudsen glæder vi os til at høre fra dig.

(+45) 51 51 91 17
info@hansen-knudsen.dk