Renovering af hus i Skanderborg og resten af Østjylland

Få en professionel renovering af dit hus

Drømmer du om at få renoveret huset?

Drømmer du om at få istandsat og renoveret hele eller dele af dit hus? Så lad os hos Hansen & Knudsen hjælpe dig med at realisere drømmen. Vi er erfarne indenfor renovering af hus og erhvervsbygninger.

Vi tilbyder renovering af hus for både store og små bygherrer og entreprenører, og vi arbejder både i Horsens, Aarhus og Skanderborg samt i flere andre nærliggende byer. Du også velkommen til at høre mere om tilbygning til hus.

Vi udfører husrenovering med mange års erfaring

Vi har mange års erfaring inden for renovering af hus såvel som alt andet snedker-, murer- og tømrerarbejde, og vi har dygtige håndværkere til at sikre et veludført resultat med kvaliteten i top. Vi kan desuden varetage hele din husrenovering i en totalentreprise, hvis du ønsker det.

Slip for kontakt til forskellige virksomheder med totalentreprise

På den måde slipper du selv for at skulle tage kontakt til en række forskellige håndværkere og koordinere deres arbejde, og derudover slipper du også for at skulle holde styr på mange forskellige kontaktpersoner.

Med os får du kun ét kontaktpunkt, og det er med til at sikre dig det bedst mulige resultat, der matcher dine individuelle ønsker og behov.

Er der noget, du vil vide?

Det kan være en stor beslutning af komme i gang med en renovering af sit hus. Derfor står vi klar til at besvare dine spørgsmål samt rådigve og vejlede dig ift. muligheder og løsninger. Giv os et kald på: (+45) 51 51 91 17  eller send en mail til: info@hansen-knudsen.dk. Så tager vi en snak om renovering og løsninger.

Kontakt os ved spørgsmål eller ​​hvis du ønsker et uforpligtende tilbud

Vores kompetencer spænder bredt og vi brænder for at hjælpe dig, hvorfor du altid er velkommen til at kontakte os for yderligere spørgsmål.

Med vores sammensatte team er vi dit eneste kontaktpunkt, hvilket gør det nemmere at kommunikere dine ønsker og behov til alle involverede parter fra start til slut: håndværkere, designere, ingeniører og arkitekter.

Vi udarbejder naturligvis også et uforpligtende tilbud på din opgave. Benyt blot vores formular her.

Hos Hansen Knudsen glæder vi os til at høre fra dig.

(+45) 51 51 91 17
info@hansen-knudsen.dk